Cautare

772 de rezultate pentru "str pribeagului nr 1" (3.62 secunde)
Sediul SC Olimpia SA Oradea, situat pe str. ... Este vorba de cladiri (corp de fabricatie, cladire produse finite, centrala termica, atelier forja si magazie) si un teren de 8.481 m2, situat in Oradea, str. Simion Barnutiu, nr. 15, conform CF nr.
În cadrul acesteia, se depun proiecte pe Domeniul 4.1 - "Sprijinirea afacerilor de importanta regionala si locala" si Domeniul 4.3 - "Sprijinirea dezvoltarii microîntreprinderilor".
În cadrul acesteia, se depun proiecte pe Domeniul 4.1 - "Sprijinirea afacerilor de importanta regionala si locala" si Domeniul 4.3 - "Sprijinirea dezvoltarii microîntreprinderilor".
Sindicalistii au marsaluit în Slatina pe traseul b-dul Constantin Bâncoveanu - str. George Poboran - str. ... În Europa, grupurile de legumicultori primesc sprijin de 200-1.000 de euro la hectar.
Din iulie, soferii vor putea folosi giratoriul de la intersectia str. ... "Speram ca pana la inceputul lunii iulie sa finalizam giratoriul de la intersectia str.
Astfel, unul dintre accesele in statia Traian este prevazut in curtea Scolii Generale nr. ... Pache Protopopescu cu str. Matasari si str. ... Iancului nr. ... De asemenea, unul din accesele in statia Morarilor este situat pe o latura a curtii Policlinicii nr.2 (sos. Iancului nr. ... Iancului nr. ... Pantelimon nr.
Problema Antenelor nu este doar sediul, ci una mult mai grava care poate duce, in cel mai rau scenariu, la insolventa Grivco SA si TV Antena 1 SA au imprumutat prin doua credite, luate in 2008, 46 milioane euro pentru care au fost gajate terenuri si cladiri, cele mai valoroase fiind sediul Grivco - acelasi cu al Antena TV Group SA - si cel al Antena 3 SA.
Primarul Sorin Oprescu spune ca in zona, la pachet cu largirea str. Fabrica de Glucoza, mai trebuie largita si str.
Neamt, prima unitate de retail modern din aceasta localitate, este situat pe Str. Barajului Nr. ... La randul sau, cel de al optulea magazin PROFI din Pitesti se afla in apropierea sediului Politiei, pe Str. Negru Voda nr.
Alba, se afla pe Str. Victoriei nr.11, are o suprafata totala de 610 m.p. ... Satu Mare, este amplasata pe Str. Piata Eroilor nr.
Cel de al doilea magazin din Aiud a fost inaugurat astazi, pe Str. ... Dolj, se afla pe Str. Elena Farago la nr.
Magazinul din Slatina, judetul Olt, s-a deschis pe Str.Serg.Mj.Dorobantu Constantin nr. ... La Braila noul PROFI se afla pe Aleea Cutezatorilor nr.5, in Complexul Hipodrom.
Magazinul in format Loco din Bucecea, al 10-lea din judetul Botosani, este amplasat pe Calea Nationala, nr.70-72, bl. ... Cea din Bucuresti se gaseste in sectorul 4, pe str. Cercetatorilor, nr. ... Magazinul din Iasi se afla pe B-dul Carol, nr.
intrarea 1 (str. Maior Coravu) - pentru tribuna I si zona VIP intrarea 2 (str. Pierre de Coubertin) - pentru fanii lui Atletico Madrid si suporterii romani cu bilete la peluza nord sau la tribuna a II-a intrarea 3 (bd.
O mie de bucurestenii acceseaza zilnic internetul gratuit introdus in cele patru parcuri din Sectorul 1 al Capitalei Retelele gratuite de wireless introduse de Primaria Sectorului 1 in parcurile din aceasta zona sunt din ce in ce mai utilizate de bucuresteni, sustin reprezentantii primariei.
Incepand din aceasta vara, Primaria Sectorului 1 a introdus retea gratuita de wireless in parcul Kiseleff (zona cuprinsa intre Str. ... Kiseleff), Parcul Bazilescu (zona cuprinsa intre Teatrul de Vara, Str.
Simona Elena Popescu-ARCA Narcisa Elena Balaban Victoria Milescu Elena Armenescu Horia Tiugan Biblioteca Metropolitana Bucuresti Sediul Central - Sala Mircea Eliade Bucuresti, Sectorul 1: Str.
Str. Gutenberg Johann nr.19, 050028 BUCURESTI;
"Stimate Doamne, stimati Domni,Cu regret va informam ca trupul neinsufletit al pilotului ADRIAN IOVAN va fi depus maine, joi 23 Ian 2014, intre orele 07.00 - 10.00 am la Scoala de Aviatie, din str Gratioasa nr 13 - sector 1.
Piata Romana, Str George Enescu nr. ... Strada Muresenilor nr. ... Magazinul Muzica in Bucuresti si Magazinul Senia din Constanta (Str.
google-analytics.com